• Asociația Producătorilor de Ambalaje din Carton Ondulat din România
  • +40 799 751 751
  • office@apacor.ro

O nouă investiție pe piața colectării și reciclării deșeurilor de ambalaje

Frații Dragoș și Adrian Pavăl (proprietarii Dedeman) intră pe piața colectării și reciclării deșeurilor de ambalaje prin compania Ecorep Group în asociere cu SIF Banat-Crișana, și cu Somplast Năsăud.

Ecorep Group va avea ca activitate colectarea și reciclarea deșeurilor reciclabile, dar și transferul de responsabilitate privind deșeurile de ambalaje, alăturându-se astfel celor 13 OIREP-uri licențiate de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Compania este rezultatul achiziției de către proprietarii Dedeman a 17% din capitalul social al Vrancart Adjud, producătorului de hârtie igienică și carton ondulat, în 2019, printr-o tranzacție de 27,5 milioane de lei.

Dedeman, este cea mai mare companie antreprenorială românească, cu o cifră de afaceri de 8,2 milioane lei în 2019, iar această investiție subliniază evoluția pieței OIREP-urilor. 

 

Sursă: https://www.profit.ro/must-read/exclusiv-fratii-paval-proprietarii-dedeman-intra-piata-evaluata-peste-160-milioane-euro-isi-unesc-fortele-premiera-sif-banat-crisana-teraplast-afacere-detinatorul-brandului-mototol-19855655?fbclid=IwAR0Q9lFMYeZfxLqpYa8fdzactT6OZ7SsUbaHQuSsY_TNWq-MYTP7aQAzoNg